was successfully added to your cart.

Vape Tech – EVIC VTC Mini ( Malay )

By December 23, 2016Evic Vapor

Vape Tech - EVIC VTC Mini ( Malay )

Evic VTC Mini memang bukan calang2, boleh dikatakan kecik2 cili padi. Yang aku tak fahamnye, kenapa orang pandah rendah pada mod ni?

Sedihnya komuniti vapers Malaysia sekarang ni ialah sebab mereka mengukur orang lain dengan Mod apa yang dipakai, kalau tak mahal, kalau tak berjenama gempak, loser lah orang tu, malang sekali pandangan vapers Malaysia sekarang ni.

Baiklah, dalam video ni korang akan tengok betapa bagusnya Evic VTC Mini ni, walaupun die sangat murah dan kecik je bentuknya.

Senang nak bawa ke sana ke sini, tak berat, performance firing bagus, jangka hayat battery pun bagus. System pulak, langsung takde masalah.

“Don’t judge a book by its cover”

Geeks!

Kalau baik hati :
» Like video ni
» Share video ni
» Comment di sini
» Follow social networks aku, link di bawah tu haa~

Instagram : ► @hanetg ◄
Twitter : ► @hanetgofficial ◄
FB Page : ► Era of The Geeks ◄

Make your Youtube Channel grow! Click here :
http://apply.fullscreen.net/?ref=hahnzraver

» Buatan Malaysia :-
►Msia Band “Fabjack – Seventeen” » https://www.youtube.com/watch?v=bRyjlzNrGh4
►Pokde.net : http://pokde.net/
►Tech-Critter.com : http://www.tech-critter.com/
►OCDrift.com : http://www.ocdrift.com/
►Goldfries.com : http://www.goldfries.com/
__

►VAPE TECH : https://www.youtube.com/playlist?list=PL5HPTd6I4UnaEBPJWSoTFmIU5i3bBG7uB
►PC TECH : https://www.youtube.com/playlist?list=PL5HPTd6I4UnZOVqSDtCIgH5XlxPL31tbe
►Talks / Guides : https://www.youtube.com/playlist?list=PL5HPTd6I4Unb3r0a-12eG5bhtIhjwiB4g
Video Rating: / 5